Zubní kartáčky Nanoo v nových stylových barvách

Zubní kartáčky Nanoo nyní ještě více zalahodí vašemu oku. K dostání jsou totiž v nových, neotřelých barvách, díky nimž budou na vašem umyvadle doslova zářit. Na své si přijdou jak dámy, tak pánové. Z jakých nových barevných kombinací můžete vybírat?

 

Ani zubní kartáček nemusí být nudný

Nudný design, to u kartáčků Nanoo rozhodně nečekejte. Kromě špičkových vlastností pro efektivní péči o dutinu ústní nabízí i originální vzhled, díky němuž doslova vyčnívají nad ostatními kartáčky. A myšleno bylo nejen na rukojeť, ale i na vlákna. Kartáčky Nanoo byly doposud k dostání v elegantní černé a bílé barvě, nyní si ale na své přijdou i milovníci veselejších barev.

 

Barevné zubní kartáčky Nanoo rozzáří váš den

Rodinu kartáčků Nanoo doplnila zelená a růžová barva. Odstín zelené je velmi netypický a rozhodně zaujme na první pohled. Působí totiž elegantně, a zároveň  vesele. Vybrat si můžete hned z několika kombinací – k dostání je bílý a černý kartáček se zelenými vlákny, nebo kartáček se zelenou rukojetí i vlákny. Něžné pohlaví pak určitě zaujme i růžový kartáček s bílými vlákny. Použitý odstín růžové působí jemným a uklidňujícím dojmem.

 

Která barva bude vaším favoritem?

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv barevnou kombinaci, na efektivní péči zubního kartáčku Nanoo se můžete stoprocentně spolehnout. 12 000 ultra jemných vláken bude šetrně pečovat nejen o vaše zuby, ale i o dásně. Hustá jemná vlákna dokonale odstraní zubní plak i z těžko přístupných míst a díky optimální velikosti hlavy se pohodlně dostanete ke každému zubu. O dalších benefitech zubního kartáčku Nanoo si můžete přečíst v našem článku Zubní kartáček Nanoo je navržen pro tu nejcitlivější péči o zuby.

 

Nechte se okouzlit jedinečnými barvami zubního kartáčku Nanoo i  jeho benefity pro zdraví vašich zubů. Ať už preferujete elegantní, nebo veselý design, zubní kartáček Nanoo pro vás bude skvělým pomocníkem pro každodenní péči o zuby.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz