Zubní kartáček Nanoo je navržen pro tu nejcitlivější péči o zuby

Víte, že při čištění zubů je důležitější zubní kartáček a nikoliv pasta? Přitom výběru zubní pasty často věnujeme mnohem více pozornosti než výběru zubního kartáčku. Správně zvolený kartáček vás odměnění nejenom zdravějším úsměvem, ale i delší životností. A aby dobře sloužil, měl by nejenom dobře čistit, ale být i šetrný k zubní sklovině a dásním.

 

Zubní kartáček Nanoo je navržen právě tak, aby zubům a dásním dopřál tu nejlepší, a zároveň nejcitlivější péči a čištění zubů proměnil z otravné povinnosti na příjemnou rutinu. V čem spočívá jeho výjimečnost?

 

Jemná vlákna pro tu nejlepší péči

Mnoho z nás stále žije v přesvědčení, že zubního plaku se nejlépe zbavíme pomocí kartáčku s tvrdými vlákny. Tento mýtus už byl však dávno vyvrácen a v současné době stomatologové i dentální hygienisté jednoznačně doporučují vlákna měkká. Ta při správné technice čištění totiž dokáží zuby ještě efektivněji zbavit zubního plaku a na rozdíl od tvrdých vláken čistí i mezizubní prostory a nedráždí dásně.

 

Zubní kartáček Nanoo je tou správnou volbou především proto, že jeho vlákna jsou velmi jemná – v současné době dokonce nejemnější na trhu. Pokud si jej i vy zvolíte za svého každodenního pomocníka při čištění zubů, odměnou vám budou nejen dokonale čisté zuby, ale i zdravé dásně a nepoškozená zubní sklovina.

 

Na počtu vláken záleží

Čím více vláken zubní kartáček obsahuje, tím lépe. Zubní kartáček Nanoo jich obsahuje hned 12 000, díky čemuž vaše zuby doslova obejme a důkladně vyčistí každé zákoutí. Oproti konkurenčním kartáčkům disponuje Nanoo více než dvojnásobkem vláken, takže efektivnější parťáka pro čištění zubů rozhodně nenajdete.

 

Kartáček, který vydrží ve formě

Příjemnou třešničkou na dortu je, že vlákna zubního kartáčku Nanoo jsou vyrobena z antibakteriálního nylonu a jsou natolik kvalitní, že nevypadávají. Díky tomu vám zubní kartáček Nanoo bude sloužit mnohem déle, než jste zvyklí a počáteční investice se vám tak rychle vrátí.

 

Dopřejte si nejenom krásný, ale především zdravý úsměv a svěřte své zuby do péče zubního kartáčku Nanoo, který je zbaví veškerého zubního plaku a bude o ně jemně pečovat. Rozdíl poznáte takřka okamžitě.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz