I zubní kartáček se může stát ozdobou vaší koupelny

I zubní kartáček se může stát ozdobou vaší koupelny

 

Schováváte zubní kartáček do koupelnové skříňky, protože nechcete, aby narušil design vaší koupelny? Pokud ani vy nefandíte pestrobarevným kartáčkům, neměl by vaší pozornosti uniknout zubní kartáček Nanoo, který si na umyvadlo či poličku rozhodně rádi vystavíte. Jedinečný design kartáčků zalahodí vašemu oku a nadstandardně kvalitní zpracování zase ocení vaše zuby a dásně.

 

Kompromisy mezi kvalitou kartáčku a jeho vzhledem už dělat nemusíte. Zubní kartáček Nanoo skvěle zapadne do vaší koupelny, a zároveň vašim zubům a dásním poskytne tu nejlepší možnou péči. Zapomeňte na kartáčky v divokých kombinacích, pestrobarevná vlákna a svítivé barvy. Tento kartáček se bude na vašem umyvadle krásně vyjímat a nijak nezkazí estetický dojem koupelny.

 

Rozlučte se s křiklavými kartáčky

Co si představíte, když se řekne zubní kartáček? Také vám před očima vyvstanou modely ve výrazných barvách s dvoubarevnými vlákny, které po rozbalení rychle schováte do koupelnové skříňky?

Při výběru zubního kartáčku bychom rozhodně měli na prvním místě hodnotit kvalitu kartáčku a jeho vláken, ale kompromisy ohledně vzhledu už dělat nemusíme. Designový zubní kartáček Nanoo spojuje vysoce kvalitní zpracování s nadčasovým a elegantním designem, díky němuž nenaruší vzhled koupelny. Ba právě naopak – stane se ozdobou vašeho umyvadla a nebudete mít potřebu jej schovávat.

 

Luxusní kartáček po všech stránkách

Zubní kartáček Nanoo je nyní k dostání ve dvou elegantních a nestárnoucích barvách – černé a bílé. Černý zubní kartáček se bude perfektně vyjímat ve světlejších koupelnách a skvěle ladí i s kamennými obklady. Bílý zubní kartáček se hodí do všech barevných typů koupelen a obzvlášť povedeně působí v kombinaci s dřevěnými doplňky.

Vzhled však není zdaleka to jediné, co na tomto jedinečném zubním kartáčku oceníte. Vysoce kvalitní zpracování, nadstandardní hustota vláken a optimální velikost jsou zárukou precizně vyčištěných zubů a zdravých dásní. O výhodách nano kartáčku jsme se více rozepsali v článku Zubní kartáček Nanoo je navržen pro tu nejcitlivější péči o zuby.

 

Designový kartáček zalahodí oku i ruce

Na zubním kartáčku Nanoo vás zaujme nejen elegantní barevné provedení, ale i oblé linie. Ty plní estetickou, a zároveň ergonomickou funkci. Kartáček je totiž navržen tak, aby do ruky dokonale padl a co nejvíce čištění zubů zpříjemnil.

 

Dopřejte si zubní kartáček, který dokonale pečuje o zuby a dásně, a zároveň skvěle zapadne do vaší koupelny. Bude vaším favoritem černý nebo bílý kartáček? Báječně vypadají spolu i každý zvlášť, tak se je nemusíte bát zkombinovat.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz