Kartáček Nanoo - revoluce proti kazům

Asi každý z nás se někdy setkal s bolestí zubů nebo jejich zvýšenou citlivostí. Někteří nechali celou věc zajít tak daleko, že se jednou ráno probudili a zjistili, že mají na zubní korunce kaz. V daném momentě je to samo o sobě velký problém, který často postrádá jednoduché řešení. Jisté je, že nejlepším řešením proti kazům je prevence a nejlepší prevencí je revoluční kartáček Nanoo.

Není to tak dávno, co vyšlo najevo, že mnoho lidí v naší společnosti podle profesionálních stomatologů zcela zanedbává základní ústní hygienu, tedy čištění zubů. Kvalita a úroveň našich zubů indikuje naše celkové zdraví o ochotu o sebe pečovat. Věci, které v mládí a středním věku opomíjíme, se nám tak mohou několikanásobně vrátit ve stáří a na to bychom si měli dát velký pozor.

Začneme s opravdovou zubní hygienou právě teď!

Na trhu nalezneme spousty zubních kartáčků, jen málokterý ale splňuje tolik stupňů jakosti jako právě kartáček Nanoo. Na rozdíl od konkurence disponuje 12 000 štětinami, což z něj dělá ten nejjemnější kartáček. V jeho podání jde navíc o nejúčinnější metodu čištění zubů. Jeho unikátní vlastnosti ocení lidé, kteří zápasí s dočišťováním těžko přístupných a skrytých míst, stoliček a také děti, kterým se zuby právě prořezávají.

Provedení kartáčku Nanoo přesně odpovídá radám a doporučením zubních lékařů. Na kartáček Nanoo se totiž nemusí tlačit. Právě naopak, jen jím lehce a jemně zuby, sklovinu a dásně čistíme. Efekt je i tak 100% a veškerý plak a bakterie se spolehlivě eliminují.

Prožijte radost z čistění!

Ideálně bychom čistění zubů měli jednorázově věnovat alespoň 2 minuty. Samozřejmě v závislosti jakou techniku používáme. Každopádně s čištěním nikam nespěchejme. Čas věnujme také mezizubním prostorům, kde mají nečistoty tendenci se často usazovat. Lékaři proto doporučují mírně krouživé pohyby, nikoliv stírání zubů, které může poškodit dásně i sklovinu. Dopřejme si proto opravdový komfort.

Už žádné kompromisy. Objevte revoluční zubní kartáček Nanoo. Nástroj, díky kterému budou vaše zuby vždy zářivě bílé a okouzlující!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz